Det här är Bebo Objects

Vår önskan är att främja långsiktigt välmående, att skapa objekt för gränsöverskridande rumslighet.

Bebo är ett nytt svenskt varumärke som startades 2022 av Mattias Karlsson och Adam Jismark. Vi skapar välarbetade möbler och inredningsdetaljer med målet att addera värde och glädje i människors liv. Produkter som är tidlösa i form och material, med en kvalitet som gör att de finns kvar när våra barn och barnbarn en dag kommer vilja ta över dem. Långa produktlivscykler skapar hållbarhet i sig, men vi jobbar också för att minska den inverkan vårt arbete har på planeten idag.

Mattias Karlsson, Adam Jismark

Mattias Karlsson, Adam Jismark

“Vi vill utmana den gängse bilden av hur och när man kan bruka utomhusmiljöerna i vårt ständigt skiftande klimat. På så sätt kan vi både förlänga utomhussäsongen och maximera produkternas liv.”

Mattias Karlsson

Därför startade vi Bebo Objects
För att erbjuda produkter med intressanta uttryck och inneboende lugn, skapade för att ge karaktär och funktion oavsett miljö. Utomhus eller inomhus. Flexibiliteten och friheten ökar varje produkts användning och värde. Rena linjer och omsorgsfullt valda material ger förutsättningar att skruva ner tempot. Andas. Mötas. Att hitta ro – en nygammal och efterlängtad kvalitet i vardagen.

“Inspirerade av arkitekturens möjligheter skapar vi produkter med självkänsla nog att hitta sin givna plats både inne och ute. Och som aldrig är rädda att ompröva sin placering.”

Adam Jismark