Att överskrida gränser mellan ute och inne

Inspirerade av arkitekturens möjligheter skapar vi produkter med självkänsla nog att hitta sin givna plats både inne och ute. Och som aldrig är rädda att ompröva sin placering.

Bebo är ett nytt svenskt varumärke som startades 2022 av Mattias Karlsson och Adam Jismark. Vi skapar välarbetade möbler och inredningsdetaljer med målet att addera värde och glädje i människors liv. Produkter som är tidlösa i form och material, med en kvalitet som gör att de finns kvar när våra barn och barnbarn en dag kommer vilja ta över dem. Långa produktlivscykler skapar hållbarhet i sig, men vi jobbar också för att minska den inverkan vårt arbete har på planeten idag.

“Det är upp till dig att välja; ute eller inne. Eller både och. Det finns inga begränsningar.”

Att bebo är större än att bara bo. Den som bebor har flyttat in och fyller rumsligheten med själ och hjärta. I norden lever vi nära naturen och med tydliga årstider som förändrar dynamiken mellan utomhus- och inomhusmiljöer. Varmt och kallt. Ljust och mörkt. Frodigt och bart. Vi skapar möbler och inredning med förmåga att bebo miljöer, oavsett om de står utomhus eller inomhus. Faktum är att vi strävar efter att förena ute och inne, förlänga säsongerna och skapa större välbefinnande. Det är ett nytt sätt att använda möbler och att öka värdet av varje enskild produkt.

Det är upp till dig att välja; ute eller inne. Eller både och. Det finns inga begränsningar. Alla våra produkter är gjorda för att tåla det nordiska klimatet och ögats slitage. Dynor, kuddar och färger kan bytas så ofta eller sällan du vill. Avskalade från textila detaljer är möblerna stilistiskt vackra som träd utan bladverk under vinterhalvåret.